Uleiuri esentiale premium colectia IMKER GoodLife

In Noutati

Uleiuri esentiale pentru aromaterapie – ce arome din colectia IMKER GoodLife ti se potrivesc?

Uleiurile esentiale ne ajuta sa cream o atmosfera parfumata placut atat acasa cat si in masina. Un parfum premium, realizat din uleiuri esentiale atent alese aduce acea nota sofisticata a parfumului, care ne protejeaza sanatatea si creeaza atmosfera perfecta pentru o stare de spirit benefica.

Modul in care sunt realizate le face perfecte pentru difuzarea cu ajutorul odorizantelor profesionale auto sau pentru casa, bazate pe tehnologia de nebulizare la rece.

Colectia noua de arome premium din uleiuri esentiale IMKER GoodLife

Am promis ca revenim cu detalii despre noua colectie de parfumuri IMKER GoodLife si lansasarea odorizantului profesional IMKER AromaLUX XS03.AC.

Iata cateva informatii si recomandari pentru parfumurile care ti s-ar potrivi din noua colectie si mai jos vei gasi detalii despre lansare (cu click direct catre oferta speciala de lansare XS03.AC

Ce parfum ti se potriveste din noua colectie IMKER GoodLIFE?

Daca ai incercat toate parfumurile IMKER si iti doresti ceva nou, iata ca ti-am pregatit o noua colectie de parfumuri proaspete, suprinzatoare, sofisticate.

Ca urmare, asa cum te-am obisnuit, toate parfumurile din noua colectie sunt realizate din combinatii de uleiuri esentiale alese cu grija de parfumieri.

Iar cu ajutorul IMKER AromaLUX XS03.AC vei putea sa le difuzezi exact la intensitatea pe care ti-o doresti.

Aparatul IMKER AromaLUX XS03 va fi livrat împreună cu un parfum echilibrat din noua gama IMKER GoodLife (+ mostre din toate celelalte) pentru ca tu sa poti testa intreaga colectie. 

Cu siguranta te gandesti ce ti s-ar potrivi pentru viitor, asa ca iata cateva detalii:

  • Arome intense: ANGEL, BOLERO, VICTORY, CONFESSION
  • Arome moderate: ECLYPSE, LIBERTY, CUPCAKE, INSPIRATION, CONFESSION
  • Arome echilibrate: ANGEL, VICTORY
  • Arome barbatesti: VICTORY, ECLIPSE
  • Arome fresh: BOLERO, ECLIPSE, LIBERTY, INSPIRATION
  • Arome dulci: CUPKAKE, CONFESSION 
  • Arome florale: LIBERTY, CUPCAKE, INSPIRATION

Noua colecție de parfumuri include arome PREMIUM realizate in diverse zone ale lumii (America, Asia, Europa). Uleiurile esențiale atent selectionate și combinatiile unice din aceasta colecție creează cele mai plăcute experiențe senzoriale care definesc o “viață bună” (GoodLife)

Odorizant auto profesional IMKER AromaLUX XS03  - noua generatie de difuzoare pentru aromaterapie cu tehnologia de nebulizare la rece

Noul model IMKER AromaLUX XS03 este acum disponibil pe imker.ro.

Te invitam sa descoperi oferta de lansare si sa te bucuri de o noua experienta in masina ori casa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *