In Noutati

Top 5 parfumuri de ambient IMKER din uleiuri esentiale

Cele mai apreciate parfumuri

Cea mai mare satisfactie este sa privim reactiile pline de incantare ale clientilor nostri cand miros parfumurile IMKER. Pe langa faptul ca au in compozitie uleiuri esentiale si sunt difuzate cu ajutorul unei tehnologii eficiente numita nebulizare la rece, care permite particulelor de parfum sa pluteasca in aer si sa fie mai bine simtit, un alt beneficiu al parfumurilor IMKER este ca au un miros placut, care iti ramane in memorie.

Fiecare om are in minte o preferinta despre cum ar trebui sa fie mirosul parfumului (mai fresh sau mai dulce, mai masculin sau mai discret), insa atunci cand le testeaza cele mai echilibrate parfumuri cuceresc cele mai multe inimi. 

Este important de stiut ca parfumurile IMKER folosesc uleiuri esentiale in combinatii (blenduri) de note de top, medii si de baza pentru a crea note unice care ne rasfata simturile.

Cum au evoluat preferintele in ultima perioada si ce va urma

Pana luna trecuta, topul parfumurilor era cucerit de BLAVETGARCIA si ESCLEY.

Odata cu sezonul rece isi va face aparitia si parfumul FESTIVO, cu miresme de portocala si scortisoara care ne transpun in momentele fericite ale sarbatorilor in familie, stransi toti in jurul mesei sau bradului, povestind si razand.

Ca urmare, in noiembrie si decembrie FESTIVO va urca in top 5 parfumuri IMKER:

Pentru utilizare acasa:

  1. BLAVET (are si efect antitabac)
  2. AMORIO
  3. MISTERIOSO
  4. AURORE SPA
  5. FESTIVO

Pentru utilizare in masina:

  1. BLAVET (are si efect antitabac)
  2. DIAMOND
  3. BRISA
  4. ESCLEY (masculin)
  5. ALBA (masculin)

Parfumurile sunt utilizate fara adaos de apa pentru difuzare cu ajutorul aparatelor profesionale IMKER AromaLUX atat pentru uz comercial cat si pentru casa si masina.

Vezi aici mai multe detalii despre apratele si parfumurile IMKER.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *