stelidental braila odorizant profesional imker

In Customer experience, Noutati

Clinica SteliDental Braila – aromatizare profesionala cu IMKER

Aparatele profesionale de aromatizare IMKER AromaLUX sunt o solutie eficienta folosita cu succes de clinicile stomatologice pentru a oferi o atmosfera primitoare, de siguranta si confort.

Fiecare pacient care soseste in clinica este intampinat cu miros placut si natural care il ajuta sa uite de disconfortul sub care poate privi interventia stomatologica si sa se transpuna intr-o stare emotionala placuta inca de la primul contact cu clinica.

Clinica SteliDental Braila

Clinica SteliDental foloseste aparatul profesional de aromatizare IMKER AromaLUX M02 – detalii aici. si parfumurile BLAVET, SENSO sau FESTIVO in perioada sarbatorilor de iarna.

Ne bucuram ca prin serviciile IMKER contribuim la indeplinirea viziunii clinicii SteliDental.

Viziunea noastra este sa crestem calitatea vietii oamenilor prin preventie, tratament si educatie pentru obtinerea unei sanatati orale. Ne recomanda in primul rand, profesionalismul actului medical ce este atins prin:

– Pregatirea continua.
– Argumentarea stiintifica.
– Aplicarea tehnologiilor moderne si a materialelor de la liderii din domeniu.
– Atitudinea si respectul medicului.

In al doilea rand, ne recomanda siguranta si confortul.
Folosim un instrumentar sterilizat, tratamentele sunt desfasurate intr-un spatiu igienizat, conform standardelor de sanatate, iar riscul de a lua alte boli nu exista. 

– Dr. Steluta Luca – Clinica SteliDental Braila

Va invitam sa incercati serviciile stomatologice ale Clinicii SteliDental si sa va bucurati de conditiile exceptionale pe care aceasta vi le ofera.

Mai multe detalii despre clinica gasiti pe siteul https://www.stelidental.ro/ si pe pagina de facebook. https://www.facebook.com/SCStelidental/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *