In Customer experience

2018 – Un an in care am creat experiente si am sporit bucuria

Anul 2018 a insemnat pentru noi oportunitatea de a colabora cu oameni deosebiti carora am reusit sa le influentam viata in bine.

Avem satisfactia ca am oferit produse si servicii care v-au incantat, v-au deschis noi orizonturi legate de cum puteti creste calitatea servicilor oferite. V-am sustinut sa creati un mediu primitor si frumos parfumat, in care clientii sa se simta ca acasa, rasfatati, pretuiti, care sa povesteasca si celorlalti despre experienta lor si sa isi doreasca sa revina. 

Am reusit, de asemenea, sa ajungem si in casele sau masinile voastre cu un parfum placut difuzat cu ajutorul aparatelor premium si sa va ajutam sa faceti surprize placute celor dragi, musafirilor.

Dar ca bucuria sa fie completa si sa o sporim, ne-am dorit sa facem viata mai frumoasa unor oameni deosebiţi, cu un suflet blând, suferinzi, care isi traiesc viata in mare parte departe de familie. 

Ne-am amintit de bunicii de la căminul de bătrâni din Râmnicu Vâlcea la care am ajuns  prima data în vizită la în acest an, împreună cu Asociaţia Mămici din Vâlcea. Am cunoscut atunci oameni calzi, bucurosi că au ocazia să depene amintiri si sa ne impartaseasca din experienta lor. 

Am observat ca momentele lor preferate sunt cele in care se strang impreuna in holul de la parter, un spatiu ingrijit si spatios, stau de vorba si glumesc alaturi de personalul caminului.

Ne-am gandit ca bucuria lor ar fi si mai mare daca in acest spatiu i-ar intampina un miros placut, care sa le readuca in memorie cele mai placute amintiri din viata. 

Pe final de an am donat centrului un aparat de aromatizare IMKER AromaLUX dimensionat pentru acest spatiu si un parfum IMKER realizat din uleiuri esentiale care trezesc cu usurinta simturile (combinatie de uleiuri din portocala, lamaie, gardenie, iasomie, lacramioare, cedru etc.)

Nu numai ca mirosul specific de oameni in varsta dispare, dar viata de zi cu zi a batranilor si personalului devine mai plina de energie si buna-dispozitie cand este discret parfumata cu arome naturale echilibrate.

Caminul pentru persoane varstnice din Ostroveni, Ramnicu Valcea, este de departe un loc in ne-am bucurat sa vedem ca facilitatile oferite sunt la standarde ridicate, batranii sunt bine ingrijiti, personalul este profesionist si foarte atasat de oameni, ii trateaza cu blandete, ca pe un membru de familie si se preocupa sa le creeze un loc cat mai placut in care sa traiasca si sa le aline suferintele. Ne bucuram ca putem fi alaturi de ei si le putem face viata mai frumoasa! 

Incheiem astfel un an in care am creat noi experiente si am sporit bucuria, alaturi de cei care au avut incredere in noi!

Multumim tuturor celor cu care am avut ocazia si bucuria sa colaboram si va uram Sarbatori fericite, cu bucurie, liniste si un an nou cu belsug, intelepciune, sanatate si oameni dragi alaturi!

La multi ani!

Cu drag,

Echipa IMKER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *