Octombrie – Reduceri si Concurs de casa noua

Pe 1 octombrie magazinul imker.ro s-a mutat in casa noua.

Pentru ca ne plac tehnologiile noi, cat mai automatizate, cat mai simplu de utilizat pentru odorizantele profesionale pe care vi le oferim, era momentul sa va oferim si o platforma care sa respecte aceleasi principii. Sa fie placuta, moderna, usor de utilizat, sa creasca odata cu noi si sa ne permita sa comunicam foarte usor.

Asadar, pentru ca bucuria noastra sa fie completa, ne dorim sa o impartasim cu fiecare dintre voi, cumparatorii nostri, care veti decide in luna octombrie sa alegeti o solutie eficienta IMKER de aromatizare.

Reduceri si detalii concursului

Cum noi ne bucuram de casa noua, cu siguranta si voi va doriti o casa care sa emane prospetime, sa va primeasca cu un miros placut, natural si sa dureze.

De aceea, in octombrie oferim reducere de minim 10% la odorizantele profesionale pentru casa iar toate comenzile plasate pe imker.ro in luna octombrie, ce vor contine cel putin un aparat pentru utilizare acasa/afacere, vor intra in concurs.

In plus, fiecare prima comanda pentru un aparat vine insotita de parfumul inclus la alegerea ta sau recomandat de echipa IMKER din cele mai apreciate + mostre Gratuite din celelalte.

Aparatele care intra in concurs sunt urmatoarele:

IMKER AromaLUX M02

IMKER AromaLUX M04

IMKER AromaLUX XL03-L

Deci comenzile care vor intra automat in concurs vor trebui sa fie plasate pana pe 31.10.2019, livrate si incasate, si sa contina unul din aceste aparate (pot fi si pachete care le contin, ca de exemplu acesta, desigur)

Premiul concursului

Premiile sunt:

Premiul 1: un aparat profesional de aromatizare pentru masina IMKER AromaLUX XS02, modelul special Sparkle Blue.

Aparatul are aceleasi functiuni ca modelul clasic best-seller IMKER AromaLUX XS02, avand cateva caracteristici exclusiviste, in editie limitata:

  • cover usor texturat, care ne duce cu gandul la cerul instelat.
  • inel decorativ albastru.

Aparatul foloseste pentru difuzare tehnologia de nebulizare la rece a parfumurilor din uleiuri esentiale, cu patru nivele de intensitate, ceea ce il face foarte eficient si apreciat pentru parfumarea masinii.

Premiile 2 si 3: cate un parfum de 50 ml din Colectia IMKER AromaNatural, la alegere, orice aroma existenta in stoc.

Modalitatea de acordare a premiilor

Comenzile care vor intruni conditiile vor fi centralizate si vor intra in tragere la sorti pe 5 noiembrie 2019. Castigatorul va fi ales printr-un instrument transparent (de tipul Random.org) si extragerea va fi filmata si publicata pe site si pagina de Facebook imker.ro. Premiile vor fi expediate gratuit castigatorilor, pe teritoriul Romaniei. Daca castigatorul este din afara Romaniei, participarea la concurs este conditionata de acceptarea de a plati costul transportului sau a-si asigura transportul de la sediul imker.ro.

Hai sa comunicam!

Apropo, te rugam sa apreciezi pagina de Facebook si Instagram si sa ne urmaresti, pentru ca publicam periodic informatii, noutati, oferte, pareri ale clientilor.

Daca ai orice fel de intrebari referitoare la aparatele profesionale IMKER sau parfumuri te ajutam cu drag. Scrie-ne prin whatsapp la 0756763808 sau pe office@imker.ro

Un octombrie minunat!

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *